Usporedite jeftino najam automobila u Slavonski Brod

Nema naknada i najbolje cijene na gospodarstvu, luksuzu, 7-9 sjedala automobila i više
https://static.digitaltravelcdn.com/uploads/images/aeroporto2.jpg
Hertz
InterRent
Europcar
Enterprise
Budget
Avis
Alamo
Thrifty
Recenzije 55,431 • Izvrstan
recenzije 4.5 stars
Slobodno otkazivanje i bez skrivenih troškova
24hr / dan podrška i chat uživo
Brzi i sigurni načini plaćanja
Nula komisija na plaćanjima kartica

Informacije o najam automobila Slavonski Brod

Usporedite i Uštedite na najmu automobila u Slavonskom Brodu

Iznajmite automobil u Slavonskom Brodu i obiđite ga na slobodan i opušten način koji vam gradski prijevoz ne omogućuje. Ovaj divni grad je drugi grad u Slavoniji po značaju. Po veličini je šesti u Hrvatskoj. Predstavlja čvorište glavnih pravaca u smjeru sjever-jug i zapad-istok. Grad je lociran na pola puta između Zagreba i Beograda, na južnom rubu Panonske ravnice. Slavonski Brod najlakše možete obići ako iznajmite automobil na GoCarRental. iznajmite automobil i krećite se gradom potpuno slobodno. Automobile za najam možete iznajmiti kod kompanija kao što su Economycarrentals, Rentalcars, Autoeurope, Holidayautos, Expedia, Economybookings, Vetura-rentacar, Citycarrentals.

Stvari za raditi u Slavonskom Brodu

Uz mnogobrojne parkove i zelene površine, zbog čega nosi epitet "najlepšeg grada", osobitost Slavonskog Broda je reka Sava koja prolazi kroz grad a na njenoj obali i stari grad "Tvrđava Brod"do koga možete doći na više načina a to ćete najbolje uraditi iznajmljenim automobilom. Također obiđite i Gradski muzej kao i Gradsko kazalište koje je centar kulturnoga života u gradu a i mnogobrojne galerije i manifestacije. Iznajmite odmah na GoCarRental i krenite u obilazak.

3 stvari koje morate vidjeti u Slavonskom Brodu

  • Tvrđava Brod
  • Franjevački samostan i crkva Presvetog Trojstva
  • Svetište Gospe od Brze Pomoći

Vozite se po Slavonskom Brodu

Gradom prolazi autocesta Zagreb-Slavonski Brod-Beograd. Uskoro se završavaju radovi na autocesti na pravcu C5, koji će povezivati srednju Europu i Slavoniju s Bosnom i Jadranom i svim tamošnjim priobalnim gradovima tako da cete vašim iznajmljenim automobilom moći lako i brzo da dodjete do mora ali takodje i do svih većih gradova u Hrvatskoj i van nje. GoCarrental vam svojim iznajmljenim automobilima može olakšati i ulepšati putovanje, zato ne oklevajte već kontaktirajte još danas.

Otkrijte najnovije ponude za najam automobila

Pretplatite se na naše obavijesti