Iznajmljivanje automobila u Karlovac

Nema naknada i najbolje cijene na gospodarstvu, luksuzu, 7-9 sjedala automobila i više
https://static.digitaltravelcdn.com/destinations/karlovac.jpg
Hertz
InterRent
Europcar
Enterprise
Budget
Avis
Alamo
Thrifty
Recenzije 55,431 • Izvrstan
recenzije 4.5 stars
Slobodno otkazivanje i bez skrivenih troškova
24hr / dan podrška i chat uživo
Brzi i sigurni načini plaćanja
Nula komisija na plaćanjima kartica

Usporedite i Uštedite na najmu automobila u Karlovcu

Iznajmite automobil u Karlovcu i obiđite ga na slobodan i opušten način koji vam gradski prijevoz ne omogućuje. Karlovac, grad u Hrvatskoj, sezdesetak kilometara udaljen je od Zagreba i samo130 kilometara udaljen od Rijeke, tako da je zagrebački aerodrom zaista blizu do koga mozete bez problema doći iznajmljenim automobilom. Grad se nalazi na dinarskom rubu Panonske nizine, a sa područja Karlovca počinje bregoviti i planinski dio ka Jadranu . Grad na cetiri reke, kako meštani nazivaju Karlovac najlakše možete obići ako iznajmite automobil na GoCarRental. iznajmite automobil i krećite se gradom potpuno slobodno. Automobile za najam možete iznajmiti kod kompanija kao što su Economycarrentals, Rentalcars, Autoeurope, Holidayautos.

Stvari za raditi u Karlovcu

Uz parkove i zelene površine kojih ima u izobilju, zbog čega nosi epitet "grada parkova", osobitost Karlovca su čak četiri rijeke koje proticu kroz grad, a to su− Korana, Dobra, Kupa i Mrežnica po kojima je poznat kao grad na četiri rijeke stoga ih zaista treba obići, a to ćete najbolje uraditi iznajmljenim automobilom. Također obiđite i Gradski muzej kao i Gradsko kazalište koje je centar kulturnoga života u gradu kao i Žitnu kuću. Iznajmite odmah na GoCarRental i krenite u obilazak.

3 stvari koje morate vidjeti u Karlovcu

  • Vrbanićev perivoj
  • Gradski muzej Karlovac
  • Gradsko kazalište Zorin Dom

Vozite se po Karlovcu

Po gradu se možete voziti u iznajmljenom automobilu po autentičnim cestama koje se ukrštaju pod pravim kutovima kao i preko mnogobrojnih mostova koji premošćuju 4 rijeke. Na GoCarRental možete iznajmiti automobile sa kojima možete doći do primjerice Zagreba koji je na samo 56 km od Karlovca ili do Rijeke koja je najveća Hrvatska luka i turistički centar. Kao i sa prethodno pomenutim gradovima Karlovac je također cestama povezan i sa Splitom budući da se nalazi na raskrižju važnih cestovnih pravaca. Upoznajte historijske i kulturne znamenitosti Karlovca na najlakši i najpouzdaniji način kretanja i budite mobilni i nezavisni.

Koje su najbolje ponude u Karlovac?

Mini
Mini
from 24,00 €/dan
Mini
Mini
from 25,00 €/dan
Mini
Mini
from 27,00 €/dan
Economy
Economy
from 31,00 €/dan
Mini
Mini
from 52,00 €/dan
Mini
Mini
from 63,00 €/dan

Najbolje točke preuzimanja oko Karlovac

Otkrijte najnovije ponude za najam automobila

Pretplatite se na naše obavijesti