Iznajmljivanje automobila u Zadru

Nema naknada i najbolje cijene na gospodarstvu, luksuzu, 7-9 sjedala automobila i više
https://static.digitaltravelcdn.com/uploads/images/aeroporto2.jpg
Hertz
InterRent
Europcar
Enterprise
Budget
Avis
Alamo
Thrifty
Recenzije 55,431 • Izvrstan
recenzije 4.5 stars
Slobodno otkazivanje i bez skrivenih troškova
24hr / dan podrška i chat uživo
Brzi i sigurni načini plaćanja
Nula komisija na plaćanjima kartica

Usporedite i Uštedite na najmu automobila u Zadru

Iznajmljivanjem automobila u Zadru mozete na sasvim nezavisan način obići mnoge njegove historijske i turističke znamenitosti kojih ima na prijetek. Iznajmljenim automobilom ćete najlakše putovati od jedne do druge lokacije na kojima ćete uživati u preljepoj prirodi i tirkiznom plavom moru ili jednostavno od ili do Zadarskog aerodroma. GoCarRental vam u tome svakako može pomoći i uljepšati vaše putovanje. U Zadru možete izabrati najbolji iznajmljeni automobil kod jedne od agencija ja iznajmljivanje automobila kao što su Sixt, Autoeurope, Holidayautos, Rentalcars, Rentalcargroup, Easyterra, Vehicle-rent i mnogi drugi koji vam mogu pomoći prevesti se do željene destinacije. Dakle, bilo da ste u Zadru poslovno ili u turističke svrhe možete odabrati najpouzdaniji i najlaksi način putovanja po gradu kao i van njega.

Stvari za raditi u Zadru

Prirodna ljepota Zadarske okolice i tirkizno plavoga Jadranskoga mora učinili su grad međunarodno popularnim ljetnim odmorišnim odredištem. Najbolje ćete se u to uvjeriti ako posjetite neke od mnogobrojnih lokacija i dešavanja kao što su Crkva Sv. Donata koja je prepoznatljiv simbol grada Zadra, Katedrala Sv. Stošije koja je najveća crkva u Dalmaciji ili posjetiti mjesto na samom vrhu rivegdje se nalazi još jedna fantastična atrakcija – Pozdrav suncu. Riječ je o platou u obliku kruga koji je napravljen od tri stotine višeslojnih staklenih ploča. Ispod ploča nalaze se fotonaponski solarni moduli. Tokom dana sunce puni energijom solarne module koji nakon zalaska sunca započinju jedinstveni light-show. . A GoCarRental vam sa svojim automobilima za iznajmljivanje u tome svakako može pomoći.

3 stvari koje morate vidjeti u Zadru

  • Pozdrav Suncu
  • Gradske zidine
  • Crkva Sv. Donata

Vozite se po Zadru

Ima li boljeg riješenja od toga da iznajmite auto na GoCarRental i da na vrijem stignete do željene lokacije. Nakon što su u XX. stoljeću prevladali kopneni putevi na račun morskih, Zadar je i dalje zadržao prometnu važnost - kroz grad prolazi jadranska magistralna cesta, a grad je spojen s autocestom A1, modernom četverotračnom cestom Zadar Zapad - autocesta A1. Zato ne čekajte nego iznajmite svoj automobil na vrijeme.

Koje su najbolje ponude u Zadru?

Mini
Mini
from 41,80 €/dan
Economy
Economy
from 64,00 €/dan
Veliki
Veliki
from 66,00 €/dan
Regular
Regular
from 125,00 €/dan
Sub Kompakt
Sub Kompakt
from 201,81 €/dan
Kombi Za 15 Putnika
Kombi Za 15 Putnika
from 217,00 €/dan

Pregledajte rezultat najboljih tvrtki za najam automobila Zadru

SIXT

Customer Ocjena kupca

SIXT

Average Wait Minutes Prosječno vrijeme čekanja je 21 minute

8.2 /10 Ukupna vrijednost za novac
8.9 /10 Čistoća automobila
8.3 /10 Usluga na najma
8.4 /10 Proces preuzimanja automobila
8.7 /10 Proces napuštanja automobila

Najbolje točke preuzimanja oko Zadru

Otkrijte najnovije ponude za najam automobila

Pretplatite se na naše obavijesti