Car Rental

Najam automobila Zadru

Usporedite i Uštedite na najmu automobila u Zadru

Iznajmljivanjem automobila u Zadru mozete na sasvim nezavisan način obići mnoge njegove historijske i turističke znamenitosti kojih ima na prijetek. Iznajmljenim automobilom ćete najlakše putovati od jedne do druge lokacije na kojima ćete uživati u preljepoj prirodi i tirkiznom plavom moru ili jednostavno od ili do Zadarskog aerodroma. GoCarRental vam u tome svakako može pomoći i uljepšati vaše putovanje. U Zadru možete izabrati najbolji iznajmljeni automobil kod jedne od agencija ja iznajmljivanje automobila kao što su Sixt, Autoeurope, Holidayautos, Rentalcars, Rentalcargroup, Easyterra, Vehicle-rent i mnogi drugi koji vam mogu pomoći prevesti se do željene destinacije. Dakle, bilo da ste u Zadru poslovno ili u turističke svrhe možete odabrati najpouzdaniji i najlaksi način putovanja po gradu kao i van njega.

Stvari za raditi u Zadru

Prirodna ljepota Zadarske okolice i tirkizno plavoga Jadranskoga mora učinili su grad međunarodno popularnim ljetnim odmorišnim odredištem. Najbolje ćete se u to uvjeriti ako posjetite neke od mnogobrojnih lokacija i dešavanja kao što su Crkva Sv. Donata koja je prepoznatljiv simbol grada Zadra, Katedrala Sv. Stošije koja je najveća crkva u Dalmaciji ili posjetiti mjesto na samom vrhu rivegdje se nalazi još jedna fantastična atrakcija – Pozdrav suncu. Riječ je o platou u obliku kruga koji je napravljen od tri stotine višeslojnih staklenih ploča. Ispod ploča nalaze se fotonaponski solarni moduli. Tokom dana sunce puni energijom solarne module koji nakon zalaska sunca započinju jedinstveni light-show. . A GoCarRental vam sa svojim automobilima za iznajmljivanje u tome svakako može pomoći.

3 stvari koje morate vidjeti u Zadru • Pozdrav Suncu

 • Gradske zidine

 • Crkva Sv. Donata

Vozite se po Zadru

Ima li boljeg riješenja od toga da iznajmite auto na GoCarRental i da na vrijem stignete do željene lokacije. Nakon što su u XX. stoljeću prevladali kopneni putevi na račun morskih, Zadar je i dalje zadržao prometnu važnost - kroz grad prolazi jadranska magistralna cesta, a grad je spojen s autocestom A1, modernom četverotračnom cestom Zadar Zapad - autocesta A1. Zato ne čekajte nego iznajmite svoj automobil na vrijeme.


Usporedite jeftini najam automobila


Sigurno, brzo i lako online rezerviranje

Promenite ili poništite vašu rezervaciju besplatno

Najbolje kompanije za rentiranje automobila

Zašto rezervirati kod nas?

 • 1,500 kompanija za najam automobila
 • 28,000 odredišta širom svijeta
 • Besplatno otkazivanje i bez skrivenih troškova
 • 24/7 korisnički servis
 • Brzo i bezbjedno plaćanje
 • Rezervirajte u 3 laka koraka
 • Eksluzivne cijene sa najboljim kompanijama
 • Bez provizije na kreditnu karticu