Car Rental

Najam automobila Zagreb

Usporedite i Uštedite na najmu automobila u Zagrebu

Zagrebom, glavnim gradom Hrvatske, takodjer najvećim gradom u toj zemlji se možete provozati u iznajmljenom automobilu. Zagreb je u svakom smislu središte Hrvatske. On je jedan od gradova Srednje Europe. Ovaj grad ima mnogo spomenika i bogatu arhitekturu. Središtem grada smatra se Gornji grad i Kaptol, te Donji Grad, u kojima je iznimna raznolikost arhitekture od baroka do današnjih dana. U gradu se nalazi aerodrom sa koga i do koga možete lako doći svojim iznajmljenim automobilom. Obiđite ga najpovoljnijim vidom transporta a to je iznajmljenim automobilom. Iznajmljivanje automobila u Zagrebu kao i u ostalim Hrvatskim gradovima je veoma lako. GoCarRental vam kao i uvijek u tome može pomoći. Odaberite jednu od sljedećih kompanija: carflexi, zagreb-airport.vehicle-rent, Autoeurope, economycarrentals, Rent a car Zagreb - City Rent Croatia, ORYX Rent a car i putujte sa stilom, brzo i lako.

Stvari za raditi u Zagrebu

Zagreb ima mnoštvo spomenika i jako bogatu arhitekturu koja je posljedica njegove historije. Zagreb se može pohvaliti sa mnoštvom kazališta koja su stalna ali isto tako i sezonska, a u Zagrebu se održava i mnogo svjetskih festivala od velikog značaja, kao što su Animafest – svjetski festival animiranog filma koji se održava svake parne godine, INmusic festival– jedan od najvećih open-air festivala u Hrvatskoj koji se održava svake godine krajem lipnja, Međunarodna smotra folklora, kazališni festival Eurokaz, te Festival suvremenog plesa. . Kontaktirajte GoCarRental i iznajmite automobil kojim cete moći lako obići sve ove ljepote.3 stvari koje morate vidjeti u Zagrebu • Gornji grad ili Gradec

 • Cvjetni trg

 • Zoološki vrt grada Zagreba

Vozite se po ZagrebuS ostatkom Hrvatske i Europe, Zagreb je dobro povezana cestovnim, željezničkim i zrakoplovnim vezama. Sve glavne autoceste prolaze kroz Zagreb i granaju se prema raznim dijelovima Hrvatske. Možda najvažnija od njih je autocesta A1Zagreb - Split - Dubrovnik. Također još jedna glavna trasa je autocesta Zagreb - Rijeka, koja spaja glavni grad s najbližom velikom lukom na Jadranu. Uz te tri glavne grane tu su još i autoceste A4 Zagreb - Goričan koja se u Mađarskoj nastavlja na autocestu prema Budimpešti, te autocesta A2 Zagreb - Macelj, koja pripada Phyrnskoj autocesti od Nürnberga u Njemačkoj do Beograda u Srbiji (od Zagreba do Lipovca/Bajakovo Phyrnska autocesta nosi ime A3).GoCarRental je pravi izbor za vas. Iznajmite automobil po vašoj želji i posjetite okolne gradove.

Usporedite jeftini najam automobila


Sigurno, brzo i lako online rezerviranje

Promenite ili poništite vašu rezervaciju besplatno

Najbolje kompanije za rentiranje automobila

Zašto rezervirati kod nas?

 • 1,500 kompanija za najam automobila
 • 28,000 odredišta širom svijeta
 • Besplatno otkazivanje i bez skrivenih troškova
 • 24/7 korisnički servis
 • Brzo i bezbjedno plaćanje
 • Rezervirajte u 3 laka koraka
 • Eksluzivne cijene sa najboljim kompanijama
 • Bez provizije na kreditnu karticu