Car Rental

Najam automobila Pula

Usporedite i Uštedite na najmu automobila u Puli

Iznajmljivanjem automobila u Puli mozete na sasvim nezavisan način obići mnoge njezine historijske i turističke znamenitosti kojih ima na prijetek. Iznajmljenim automobilom ćete najlakše putovati od jedne do druge lokacije na kojima ćete uživati u preljepoj prirodi i tirkiznom plavom moru ukrašenom brojnim otocima i netaknutim špiljama. GoCarRental vam u tome svakako može pomoći i uljepšati vaše putovanje. U puli možete izabrati najbolji iznajmljeni automobil kod jedne od agencija ja iznajmljivanje automobila kao što su pula-airport.vehicle-rent, europcar, carflexi, sixt.global, enterprise i mnogi drugi koji vam mogu pomoći prevesti se od ili do Pulskog aerodroma do željene destinacije. Dakle, bilo da ste u Puli poslovno ili u turističke svrhe možete odabrati najpouzdaniji i najlaksi način putovanja po gradu kao i van njega.

Stvari za raditi u Puli

Prirodna ljepota pulske okolice i tirkizno plavoga Jadranskoga mora učinili su grad međunarodno poznatim mjestom koje pruža istinski odmor. Jedna od najvecih ljepota je nacionalni park Brijuni kojeg su posjetili mnogi svjetski vođe koji su dolazili u posjet Josipu Broza. Rimske vile i hramovi i dalje leže zakopani među poljima i duž obale nekoliko okolnih ribarskih i poljodjelskih naselja. Obalne vode nude plaže, ribarenje, ronjenje do olupina rimskih brodova i ratnih brodova iz Prvog svjetskog rata, plovidba u netaknute špilje i razne otoke. Od pulskih plaža jedne od svakako najpoznatijih su Gortanova Uvala na Lungomareu, te Pješčana Uvala i Valkane, Ambrela i Havajsko na Verudeli. Na obližnjim morskim obalama mogu se vidjeti otisci dinosaura koji su jedno od najvećih otkrića. A GoCarRental vam sa svojim automobilima za iznajmljivanje u tome svakako može pomoći.

3 stvari koje morate vidjeti u Puli • Nacionalni park Brijuni

 • Arena

 • Herkulova vrata

Vozite se po Puli

Ima li boljeg riješenja od toga da iznajmite auto na GoCarRental i da na vrijem stignete do željene lokacije. Istočnim krakom Istarskog ipsilona Pula je spojena na mrežu hrvatskih autocesta, a zapadnim krakom iste poluautoceste izravno je spojena sa slovenskim autocestama, dakle, čitavim sustavom autocesta EU-a. U tijeku je širenje Istarskog ipsilona u puni profil autoceste. Pula je cestama povezana sa obližnjim otocima, ali i s Lošinjom, Zadrom, te Venecijom u Italiji koje su medju najaktuelnijim odrednicama svjetskih turista. Zato ne čekajte nego iznajmite svoj automobil na vrijeme.

Usporedite jeftini najam automobila


Sigurno, brzo i lako online rezerviranje

Promenite ili poništite vašu rezervaciju besplatno

Najbolje kompanije za rentiranje automobila

Zašto rezervirati kod nas?

 • 1,500 kompanija za najam automobila
 • 28,000 odredišta širom svijeta
 • Besplatno otkazivanje i bez skrivenih troškova
 • 24/7 korisnički servis
 • Brzo i bezbjedno plaćanje
 • Rezervirajte u 3 laka koraka
 • Eksluzivne cijene sa najboljim kompanijama
 • Bez provizije na kreditnu karticu